70 års erfaring og opdateret med sidste nyt i branchen

Carl W. Reis A/S har eksisteret i mere end 70 år og blev etableret af indehaverens farfar, sønderjyden Carl Werner Emil Reis i 1952. I 1973 overtog sønnen Knud-Erik firmaet og i dag ejes og drives det af 3. generation Søren og Dorte Reis. I september 2022 har 2 medarbejdere Kristian Hingebjerg og Thomas Rasmussen købt sig ind i virksomheden, som dermed har påbegyndt et glidende generationsskifte. Vi er pt. 20 svende, lærlinge, projektledere samt 2 vvs-installatører til at servicere vores kunder, som er både private, erhverv, industri og det offentlige.

Gennem årene har vi løst mange forskellige opgaver og vi er taknemmelige for, at kunderne gennem flere generationer er fulgt med. Vi arbejder ud fra stolte traditioner, som vi ønsker at videreføre sammen med vores dygtige medarbejdere.

Så kort fortalt; uanset om faldstammerne skal udskiftes, varmeanlægget renoveres, pumper installeres eller en vandskade skal udbedres, så står vi klar med professionel hjælp. Vi samarbejder i øvrigt med alle forsikringsselskaber.​