Kloakmester - Vi klarer kloakarbejdet

Trænger din kloak til et eftersyn?

Hos Carl W. Reis A/S får du en autoriseret kloakmester, der står klar til at løse enhver opgave inden for kloakarbejde. ​Vi kan varetage alle former for kloakservice, store som små opgaver.

Vi kan eksempelvis hjælpe med alt fra rensning af afløb til reparation af brud og ny kloakering samt tv-inspektion. Derudover har vi spulevogne og rensemaskiner, så en stoppet kloak hurtigt er klar igen. Vi er specialister i at servicere private kunder, men løser også gerne opgaver for offentlige kunder eller erhvervskunder, til en god pris.

Kloakmester med fokus på kvalitet og kundetilfredshed

Hos Carl W. Reis A/S prioriterer vi altid kvalitet og tilfredshed hos vores kunder. Vores mål er at sikre, at vores kunder er tilfredse med vores arbejde, og vi går ikke før du er tilfreds. Vi er stolte af vores mange tilfredse kunder og arbejder hårdt for at opretholde vores høje standarder.

Som erfarne kloakmestre med mange års erfaring i branchen har vi opbygget et solidt ry for vores pålidelige service. Vi forstår, at problemer med kloaksystemet kan være både frustrerende og bekymrende, og derfor reagerer vi altid hurtigt og løser problemet på en professionel måde. Vi kan håndtere enhver form for kloakarbejde. Vi er altid til rådighed for vores kunder og sikrer pålidelig service hver gang.

Din kloakmester i Esbjerg, Bramming og omegn 

​​Har du en opgave, vi skal løse for dig, så kontakt os med det samme for at lave en aftale med vores kloakmester. Problemer med kloakken skal ofte løses hurtigst muligt, så problemerne ikke forvolder yderligere skade.

​Vi kan kontaktes på telefon 75 15 68 00 eller på sr@cwr.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt for at lave en aftale, der passer til dig.