Besøg vores showroom og få inspiration til badeværelset

Trænger dit badeværelse til en kærlig hånd? Så kommer vi gerne og hjælper dig med et nyt badeværelse eller blot en lille opgradering. Vi har mange års erfaring på området, hvilket gør os kompetente til at løse enhver opgave.

Carl W. Reis A/S har eksisteret i mere end 70 år. Derfor er vores arbejde baseret på stolte traditioner og håndværk med en høj faglig kvalitet. Vi har desuden en super flot badudstilling med lækre brands, som du er velkommen til at kigge nærmere på. Således kan du også få et indblik i de forskellige produkter, vi leverer og monterer, og du kan lade dig inspirere.

I vores showroom kan du bl.a. se lækre produkter fra Vola, Hansgrohe, Grohe, Strømberg, Dansani, Copenhagen Bath, Laufen, Geberit, Gustavsberg, Tapwell og Haven samt mange andre anerkendte brands.

Så kig endelig forbi os på Malervej 14 i Esbjerg V.

​Hvad koster et nyt badeværelse?

​Uanset om du drømmer om et helt nyt bad eller blot en lille badeværelsesrenovering, så står vi klar med professionel hjælp. Vi løser både store og små opgaver for alle kundetyper.

​Den nøjagtige pris på et nyt badeværelse afhænger således af, hvilken type badeværelse der er tale om samt opgavens omfang. Du kan komme og blive inspireret ved at kigge på vores store bad og flise udstilling i Esbjerg.

​Gennem årene har vi erhvervet os brede kompetencer, hvilket gør os i stand til at løse enhver opgave i forbindelse med renovering af badeværelser. Hos os er du garanteret konkurrencedygtige priser hver gang, uanset hvilken opgave vi skal løse.

Kig forbi vores flotte badeværelses­udstilling i Esbjerg

​Vi er et kompetent vvs-firma, der står klar til at løse alle opgaver i forbindelse med montering af et nyt badeværelse. Tjek vores badudstilling/bad showroom for inspiration. Ønsker du at modtage et godt tilbud fra os, så kontakt os med det samme.

​Ring på telefon 75 15 68 00 eller send en mail til sr@cwr.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.