Indsatsbadekar er en flot og økonomisk løsning

Indsatsbadekar er en flot og økonomisk løsning

Hos Carl W. Reis A/S har vi udskiftet gamle, emaljerede stålbadekar ud med nye indsatsbadekar i glasfiber i mange år. Dette er både en flot og økonomisk fordelagtig løsning, som vi også kan tilbyde dig. Vi står til rådighed hos kunder i og omkring Esbjerg, Bramming og Fanø, men kommer også gerne uden for disse områder.

​Et indsatsbadekar er en smart og økonomisk løsning uden byggerod og store regninger, hvorfor mange vælger denne løsning. Et nyt glasfiberkar sættes ned over det eksisterende, emaljerede stålbadekar, hvorved du sparer nedbrydning, udskiftning af fliser, og hvad der ellers som regel følger med, hvis du vil udskifte dit badekar.

Lang levetid på et indsatsbadekar

Prisen for opmåling til et indsatsbadekar samt udskiftning er 9.990 kr. inklusiv moms og kørsel. Det er en god pris taget badekarrets levetid i betragtning.

Denne type badekar har nemlig en forventelig levetid på cirka 25 år. Karret kan behandles med bivoks en gang om året eller hvert andet år for at friske glansen op.

​Vi er et professionelt firma med stor erfaring på området. Derfor kan vi varetage alle opgaver i forbindelse med udskiftning og etablering af badekar. Vi er medlem af Tekniq, hvilket er din garanti for veludført arbejde.

Kontakt os for at høre nærmere

Kunne du tænke dig at se og høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at kigge forbi vores flotte udstilling i Esbjerg eller besøge vores facebookside, som vi løbende opdaterer.

​Du må også til hver en tid kontakte os på telefon 75 15 68 00 eller på sr@cwr.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Skriv til Carl W. Reis A/S